Armati's Border Collies
Over ons
Ton


 In 1995 ben ik met Agility begonnen. Dat was met mijn eerste border collie (Kayleigh's Dutch) Rex . Met Rex ben ik 2 x Nederlands kampioen geweest. In 2010 ben ik voor de 3e keer Nederlands kampioen geworden met Armatis Elles.

Ik heb vele malen en met verschillende border collies deelgenomen aan het WK Agility. Voor het eerst in 1999 en voor het laatst in 2010 te Rieden.

Op dit moment neem ik met 3 border collies deel aan de Nederlandse Agility competitie. Met Armatis Elles, Pam en Brent, allen in de 3e graad.

Sinds 2000 ben ik keurmeester Agility en heb sindsdien verschillende wedstrijden in Nederland en buitenland gekeurd.
Als FCI keurmeester heb ik o.a. de Nordic Championship, de Border Collie Classic (2x), de European Open, de Kennel Club International Agility Festival, de International All Breeds Cup en Crufts gekeurd. Ook diverse nationale kampioenschappen en WK selecties in binnen- en buitenland. Een aantal van mijn internationale agility-parkoersen kun je terugvinden op
sites.google.com/site/armatisbordercollies/ 

HomeOver onsKleinschalig hondenpensionOnze reuenOnze tevenIn MemoriamStambomenNestenNieuwsNatuurgeneeskunde voor dierenPicturesLinksFoto's